Hartjesroute Droomzomer

Ik loop voor ...

Nog te gaan

Normal 6d27f6e5cab83a169da6ce2c943e8a645272141a
van totaal € 500 (0%)

Voor wie loop jij?

Wist je dat wandelen hartstikke gezond voor je is? Als je 1 keer per week een stevige wandeling maakt, verlaag je daarmee al het risico op hartproblemen. En hoe mooi is het als je daarmee ook nog geld kunt ophalen voor belangrijk onderzoek binnen het UMC Utrecht? Dat kan door middel van de Hartjesroute: van 11 juni tot en met 6 september 2021 bij Droompark 'De Zanding' in Otterlo. 

Koop de route bij de receptie voor maar € 5,-* en trek er samen (met je gezin) op uit. De route van zo’n 5 kilometer leid je door de prachtige omgeving rondom Droompark 'De Zanding'. De kinderen krijgen een heuse knapzak mee met wat lekkers, een kleine verrassing en een paar uitdagende quizvragen: hoeveel weet jij over je hart? 


*Met de aankoop van deze route steun je onderzoek van prof. Dr. Hester den Ruijter die in het UMC Utrecht onderzoek doet naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.